top of page

Systemisch Coachen met Paarden
Workshop met Veerle Van Hecke en Henk Van't Net

28 APRIL '24 van 10u tot 16u30

Leren herkennen, erkennen, aanvaarden wat het lichaam ons vertelt.

herd-wild-horses-nature.jpg

Systemisch coachen met paarden is een begeleiding waar wij samen met jou op zoek gaan naar de onderliggende dynamieken, dit alles op een praktische manier in het Veld samen met de paarden.

 

Hoeveel mensen zijn nog steeds op de vlucht, fight modus (extreem sport, veel werken, alcohol..), of in fight (aanvallend/verdedigend, op zoek naar adrenaline, bezig zijn) of freeze (bevriezen/angsten) en dan het pleasen (Iedereen blij = veilig voor mij) ... ?

Deze overlevingspatronen sturen ons leven als volwassen persoon aan… En wat een opluchting als je daar wat uit je rugzak kan schudden..

 

Hoe? Via onder andere systemische coaching bij paarden ga je echt naar het onderbewuste stuk. Kan je de stukken die je tegenhouden om te leven wie jij Echt bent gaan ontdekken, ze erkennen, ze transformeren en het laten bij wie ’t hoort.

 

Dankzij hun grote gevoeligheid en sterk ontwikkeld waarnemingsvermogen kunnen wij de kracht van de paarden inzetten in elke sessie. Zij leven in het Hier en Nu in het Geheel. Hun kuddeleven draagt bij tot het overleven en behoud van het geheel.

Werken met paarden laat ons toe via een snellere manier de stukken te herkennen die ver in ons cel geheugen verstopt zijn aangezien ze vaak niet eenvoudig aan te kijken zijn. Het doet pijn en je loopt er liever van weg.

 

Wens jij meer te weten te komen hoe je je klanten kan begeleiden wanneer zij tijdens hun coaching sessie lijken vast te lopen? Het niet meer weten?

Kom dan zeker voelen en beleven tijdens deze workshop.

Begeleiding: 

 

Veerle Van Hecke en Henk Van't Net

HorSense vzw ( http://www.horsense.nl

Opleidingsinstituut – Postgraduaat paardencoaching – Systemisch werk en begeleiden na trauma met behulp van paarden https://www.howest.be/nl/opleidingen/postgraduaat/coachen-van-mensen-met-paarden  

Praktisch:

Datum: Zondag 28 april ’24 10u tot 16u30.

Locatie:

Karus Campus Melle

Caritasstraat 76
9090 Melle

Deelnameprijs:

VROEGBOEKKORTING VOOR LEDEN T/M 4 FEBRUARI

Tot 4 februari betaal je als lid: 190€

Na 4 februari betaal je als lid: 210€ 

Niet-leden: 230€

bottom of page