top of page

Shiatsu voor paarden
Workshop met Evy Macquoy van Equina
7 JULI '24 van 10u tot 16u

image3.jpeg

Wat is Shiatsu?

Shiatsu is een traditionele Japanse heelwijze die grote gelijkenissen vertoont met acupunctuur. Het grote verschil is dat bij acupunctuur met naalden gewerkt wordt, bij Shiatsu worden enkel de handen en vingers gebruikt.

 

Wie is Equina?

Equina werd in 2003 opgericht door Evy Macquoy.

Paarden en honden op een natuurlijke manier begeleiden naar meer levenskwaliteit is onze missie. Via behandelingen, revalidatietrajecten, workshops en opleidingen, zowel voor liefhebbers als professionals helpen we zo al meer dan 20 jaar paarden en honden gezond en gelukkig te maken en te houden. De eeuwenoude technieken van Shiatsu vormen de stevige fundering van deze organisatie.

Evy vertelt meer: 

“Ik heb er mijn levensmissie van gemaakt om paarden en honden op een natuurlijke manier te begeleiden naar meer levenskwaliteit. Ik genees geen paarden, ik help een paardenlichaam zichzelf te genezen”. 

Op 7 juli toont Evy ons hoe je de rug van je paard volledig kan behandelen, hoe je de volledige spanning van het lichaam van het paard kan laten afvloeien, hoe je paard aangeeft welke behandeling hij/zij eigenlijk nodig heeft en hoe de behandeling enerzijds ontspanning maar anderzijds ook de band met je paard stimuleert.

Praktisch:

Datum: Zondag 7 juli ’24 10u tot 16u.

Locatie:

Equina
Herdersstraat 14
2560 Bevel

Deelnameprijs:

VROEGBOEKKORTING VOOR LEDEN T/M 19 MEI

Tot 19 mei betaal je als lid: 190€

Na 19 mei betaal je als lid: 210€ 

Niet-leden: 230€

Max. 11 deelnemers.

bottom of page