top of page

Hoe word ik erkend lid van Centaur Federation ?

A2 secundair beeldlogo.png

1/

Je wordt lid van Centaur Federation en duidt via het formulier op de site aan dat je Erkend Lid wil worden en betaalt via PayPal of overschrijving de ledenbijdrage van € 65,00.

2/

Centaur Federation ontvangt je betaling en verstuurt een factuur samen met je inloggegevens voor het ledengedeelte van de Centaur Site.

3/

Je logt in via de site en vindt hier 2 mappen terug:

  • Een Map met de naam ‘PORTFOLIO’

  • Een map met de naam ‘GOLDEN PARAGRAPH’

Hierin vind je de opgemaakte blanco documenten terug die door jou kunnen worden ingevuld en te allen tijde toegankelijk zijn voor aanvullingen of updates. In de map Portfolio upload je ook alle gevraagde bijlagen. (diploma’s, verzekeringspolis, attesten van deelname,…)

4/

Na dat je de documenten hebt ingevuld en opgeslagen, stuur je een mail naar portfolio@Centaur-Federation.be met de melding dat alles in orde is.

5/

Nazicht door de Commissie Portfolio die hiervoor is opgericht.

 

Belangrijk:
De persoonlijke mappen die toegankelijk zijn via de site zijn beperkt toegankelijk. Enkel de leden van de opgerichte Commissie en het Centaur secretariaat kunnen de opgeslagen documenten raadplegen.

6/

De commissie doorloopt de portfolio en vraagt indien nodig, bijkomende informatie. Binnen de 6 weken ontvang je een bericht en wordt je gevraagd, mits goedkeuring het bijkomend bedrag van € 30,00 te betalen.

7/

Na betaling krijg je het Certificaat ‘Erkend Lid van Centaur-Federation’ toegestuurd en komt je Golden Paragraph op de site van Centaur Federation.

bottom of page