top of page

WOENSDAG 28 DECEMBER '22
Workshop 'EHBO bij paarden'

Deze workshop is volzet.

Blue Guest Speaker Feature Event LinkedIn Post (1200 x 1200 px) (1400 x 600 px).png

Je kan nooit genoeg voorbereid zijn op een noodsituatie voor je paard. Symptomen in een vroege fase herkennen en juist handelen in afwachting tot je dierenarts te hulp komt, geeft de meeste kansen op een goede afloop.

Na de succesvolle workshop rond de 10 ISES-principes rond paardenwelzijn, organiseren we deze workshop die als doel heeft om juist te handelen in nare situaties. 

 

Welzijn van paard(achtig)en is immers één van de basiswaarden van Centaur Federation en dat is het ook voor De Paardentherapeuten, met wie we sinds kort een partnership hebben opgezet. We zijn dan ook blij om voor deze workshop te kunnen samenwerken met twee dierenartsen die zijn aangesloten bij Paardentherapeuten en zo onze krachten bundelen op het vlak van kwalitatieve dienstverlening. 

 

We zijn dan ook blij om voor deze workshop te kunnen samenwerken met dierenarts Karel Verdru, partner van dierenarts Tessa Verheyen, die samen werken in de dierenartsenpraktijk & revalidatiecentrum De Bardelinde te Poperinge. Twee enthousiaste en gedreven dierenartsen die kiezen voor een totaalpakket van verzorging, behandeling en preventie en ook een specialisatie bieden van fysiotherapie en tandheelkunde naast de curatieve en preventieve geneeskunde.


Karel zal ons doorheen de dag begeleiden met een stukje theorie en wat praktijkoefening bij de paarden. We kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten op deze vormingsnamiddag.

Datum en uur: 28 december '22 van 13u tot 16u

Locatie: Manège Dennenhof vzw - Dennendreef 64 - 9850 DEINZE (Landegem)

Deelnemers: Maximum 20 deelnemers

Deelnameprijs: 75€ of 65€ voor Centaur leden

Deze workshop is volzet.

bottom of page